Webshop » Achterwand bed » Achterwand bed

Achterwand bed

Achterwand bed Achterwand bed

Achterwand bed Achterwand bedAchterwand bed Achterwand bedAchterwand bed Achterwand bedAchterwand bed Achterwand bed

Beschikbaar

Dit bed achterwand wordt geheel op maat gemaakt afhankelijk van de afmetingen van uw bed. Ook is een nachtkastje van elk denkbaar formaat te maken. De achterwand kan zo breed als de lengte van je kamer. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Voor prijzen kunt u een offerte aanvragen...

Het hout is goed geschuurd en bevat geen splinters, dus u kunt zonder problemen uw kussen tegen de achterwand aan zetten. De wand is bevestigd aan een stevig houten frame en kan gemakkelijk worden vastgezet door het in te klemmen tussen de muur en het bed of door het vast te maken aan de muur.

Wij kunnen ook andere uitvoeringen maken van dit bed achterwand zoals:
- bed achterwand met zwevende nachtkastjes
- kleuren (white wash, grey wash, naturel beits, old brown beits, antraciet wash, black wash, mint wash en cement grijs)

Deze achterwand is uiteraard in alle mogelijke afmetingen verkrijgbaar. Heeft u een mooi ontwerp bedacht of gevonden op het internet, dan kunt u hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wilt u liever een uniek ontwerp, dan denken wij graag met u mee om het ontwerp te realiseren.

Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

Het bed achterwand wordt geleverd en gemonteerd vanaf € 25,-. Het bed achterwand kan ook zelf afgehaald worden hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Wilt u iets bestellen of heeft u vragen? U kunt uw bestelling/vraag plaatsen via ‘contact’ en ook per mail naar (boerensteigerhoutenmeubelen@gmail.com). Verder kunt u telefonisch contact met mij opnemen, via sms of WhatsApp (0618564269).